Skip to content
Hays Response – Recruiting quality first
  1. Én
    Én
  2. Ha már rendelkezik saját fiókkal a hays.hu-n vagy a hays-response.hu-n, használja a meglévő fiók adatait a belépéshez.

Salary Guide 2017

Üdvözöljük a Hays Hungary 2017-es Salary Guide és piaci áttekintés kiadványában! Örömünkre szolgál, hogy immár hetedik alkalommal jelenik meg bérfelmérésünk,melyben bemutatjuk az aktuális magyar piaci trendeket és bérszinteket.

 

FB_HU_salary_guide_1200x627_2017_ver1.png

Kiadványunkban az elmúlt 12 hónapra fókuszálva, átfogó képet nyújtunk szakértők és vezetők számára a bérsávokról és iparágakról, 13 szakterületre lebontva.

Továbbá, megvizsgáljuk a legfontosabb gazdasági, jogi és technológiai változásokat, amik hatással lehetnek a 2017-es munkaerőpiacra.

Kiadványunk a minimum, maximum és átlagos bruttó havi fizetéseket mutatja be magyar forintban (HUF), teljes munkaidős pozíciókra vonatkozóan. A bemutatott bérek angol nyelvű pozíció vagy egyéb nyelvi felár esetén további 30.000-60.000 forint (bruttó) többletet jelentenek.

Az adatok a Hays Hungary több száz toborzási projektjeiből származnak, amelyek alapját a 2016-ban meglévő multinacionális és KKV partnereink szolgáltattak.